ZÁJAZD DO NEW YORKU - CLASSIC

Veľké jablko, Mesto, ktoré nikdy nespí, Gotham, Taviaci kotol - to sú prezývky tohto najväčšieho amerického mesta, centra svetového obchodu a finančníctva.

 

Kto by nepoznal pojmy ako Socha slobody, Empire state building, Wall street, Manhattan, Broadway, Times Square, Carnegie Hall, Madison Square Garden a mnoho ďalších. Ale stále je viac tých, ktorí by tieto miesta chceli vidieť a zažiť. Poďte teda s nami na predĺžený víkend za „Veľkú mláku“ a ochutnajte z Veľkého jablka!

 

Prejdite sa po 5th Avenue, rozhliadnite sa zo strechy najvyššieho mrakodrapu, dajte si piknik v Central Parku, navštívte Metropolitan Museum of Art. Alebo si chcete pozrieť zápas NHL, NBA? Toto všetko sa dá stihnúť počas superzájazdu v New Yorku.

Počas dovolenky v New Yorku strávite spolu 3 noci (od štvrtka do pondelka), zástupca cestovnej kancelárie (slovensky hovoriaci) vám počas pobytu bude k dispozícii, prevedie Vás mestom a ponúkne možnosti výletov a miesta, kde sa môžte zabávať a nakupovať.

 

V cene je zahrnutá kompletná doprava (letecká + autobusová)  a 3 noci v hoteli priamo na Manhatane, slovenký delegát, výlety v New Yorku. Neváhajte a zažite s nami New York!

CENA ZAHŔŃA:

3 x ubytovanie priamo na Manhattane v 3* hoteli

letenka vrátane všetkých poplatkov

transfery letisko – hotel – letisko

služby vášho osobného slovenského delegáta

poistenie proti úpadku CK

vybavenie ESTA formuláru vrátane poplatkov za vstupné formality

 

CENA NEZAHŔŇA:

komplexné cestovné poistenie

strava a prepitné

miestna daň 1,5 USD/noc

ZĽAVY!

Príplatok za jednolôžkovú izbu 400 Eur.

Zľava pre 3. osobu na izbe 75 Eur.

 

Naše ceny sú kompletné bez akýchkoľvek skrytých poplatkov!!! Na trhu úspešne pôsobíme už od roku 2008 ako špecialisti na USA.

Len u nás vám je k dispozícii váš osobný slovenský delegát, nie je potrebné, aby sa naplnil minimálny počet účastníkov, zájazd sa uskutoční aj v prípade, že ste dvaja!


Tento pobyt je možné predĺžiť o ľubovoľný počet dní (+1 deň cca 100€/osoba/noc) alebo skombinovať so zájazdom do Las Vegas alebo kdekoľvek v USA!


Ak Vám nevyhovuje termín alebo dĺžka pobytu, napíšte nám a my Vám pripravíme ponuku podľa Vášho želania.
Odlety možné aj z Prahy.

 

NOVINKA!
Dovolenku je možné kúpiť aj na splátky. Pre viac info nás neváhajte kontaktovať.

 

REZERVÁCIA

write your detail or leave blank

K dispozícii nie sú žiadne rezervácie
Načítava sa...